Jarní výprodej skladových užitkových vozů Citroën se skladovým bonusem až 70 000,- Kč

Jarní výprodej skladových užitkových vozů Citroën se skladovým bonusem až 70 000,- Kč

x
Přestavby Citroënu Jumper ─ nekonečná variabilita pro práci i zábavu

Přestavby Citroënu Jumper ─ nekonečná variabilita pro práci i zábavu

6 minut čtení, Naposledy aktualizováno: 25. 02. 2020


Užitkové vozy CITROËN už bezmála sto let přizpůsobují podle svého hesla „Inspired by Pro“ každodenním potřebám zákazníků nejrůznějších profesí. Po průkopnických užitkových vozech, jakými se staly například modely C4 Van nebo Type H, přichází na scénu ještě praktičtější řešení v podobě vozu CITROËN Jumper, který se na míru přizpůsobuje různým způsobům využití vozidla.

CITROËN Jumper v sobě spojuje moderní design s výraznou přední částí a nespočet funkčních technologií, které usnadňují život za volantem i manipulaci s různými druhy nákladu.

Široký výběr velikostí

Jumper si můžete pořídit přesně v takové velikosti a úpravě, jakou potřebujete – nabízí totiž 8 různých variant karoserie. Vybrat si můžete hned ze čtyřech délek, od skromnějších 2670 mm až po 4070 mm užitečné délky, kam se s přehledem vejde i opravdu objemný materiál. Zvolit si ale můžete i ze třech různých užitečných výšek, od 1662 mm po 2168 mm, a také ze třech délek rozvory. Užitečný objem se ve výsledku pohybuje podle varianty od 8 až do 17 m3 a užitečná nosnost dosahuje až 1515 kg.

 

 

CITROËN Jumper

CITROËN Jumper – podvozek se sklápěčem

Maximální funkčnost díky variabilitě

CITROËN Jumper nabízí opravdu širokou škálu použitelnosti. CITROËN Jumper Furgon můžete používat nejen v klasickém skříňovém provedení, ale také v provedení podvozku se sklápěčem či bez, valníku s plachtou i bez ní, nebo plošiny. Tady ale jeho možnosti ještě zdaleka nekončí.

Skříňová varianta může být vybavená například chladicí a mrazicí nástavbou, vestavbou pojízdné dílny nebo bezprašnými skříněmi. Pro záchranné složky, odtahové vozy či handicapované osoby nabízí Jumper ještě další speciální vestavby.

CITROËN Jumper je ale dobrým parťákem i mimo práci. Pokud potřebujete pohodlný vůz, ve kterém může cestovat až devět osob, nebo campingový vůz s praktickou vestavbou, tento model je přesně to, co hledáte.

 

CITROËN Jumper

CITROËN Jumper – zvýšení počtu míst

Snadná manipulace s nákladem

Skříňový CITROËN Jumper Furgon usnadňuje manipulaci s nákladem díky zadním dvoukřídlým dveřím, které se otevírají do úhlu 96 ° nebo 180 ° a otevřené je bezpečně drží mechanismus vzpěr, který můžete podle potřeb uvolnit. Pro náročné je možnost objednat i speciální úpravu zadních dveří, které se otevírají až do úhlu 270 °. Pokud náklad často vykládáte z boční strany, potěší vás možnost vybavit Jumper posuvnými dveřmi na obou stranách.

Nákladový prostor je od řidiče a spolujezdce oddělený plechovou přepážkou, která zaručuje bezpečnost při posunutí nákladu a chrání také od hluku. Pokud převážíte i náklad vyšších hmotností, je pro vás ideální zadní odpružení s pneumatickým nastavením výšky, které vyrovnává zatížení vozidla a ovládá se jednoduše tlačítky na palubní desce.

 

CITROËN Jumper

CITROËN Jumper – dílenská vestavba

Nejnovější technologie a vynikající úroveň pohodlí

Vůz CITROËN Jumper je možné nechat vybavit nadstandardní výbavou zvyšující bezpečnost. Ta zahrnuje celou řadu asistenčních systémů ─ například systém Active Safety Brake, systém varující před neúmyslným opuštěním jízdního pruhu a zadní kameru s parkovacími senzory. Nechybí ani inteligentní protiskluzový systém, tempomat, omezovač rychlosti či systém kontroly rozjezdu do kopce.

V modelu CITROËN Jumper Furgon najdete účinný a spolehlivý motor 2,2 BlueHDi, který nejenže splňuje euro 6.2, ale také je dokonale přizpůsobený jízdě mimo město i v něm, a to s optimalizovanými provozními náklady.

Pro zvýšení pohodlí při řízení je řadicí páka umístěná přímo na palubní desce, pohodlná sedadla jsou vybavená loketní a bederní opěrkou a nastavitelným odpružením na sedadle řidiče. Také můžete nabíjet svá mobilní zařízení nebo mít stále připojenou navigaci díky USB portu zabudovanému na palubní desce. V některých verzích CITROËN Jumper Combi se ani nemusíte rozhodovat mezi přepravou většího počtu osob nebo nákladem, protože nabízí dostatečnou kapacitu pro obojí najednou.

 

CITROËN Jumper

CITROËN Jumper – campingová vestavba

Akční ceny a financování šité na míru

Nový CITROËN Jumper u nás seženete opravdu výhodně. Nejen, že tento model můžete získat se slevou 25 000 Kč, ale dokonce i s příspěvkem na zimní pneumatiky ve výši 15 000 Kč. Navíc vám zcela zdarma do vozu nainstalujeme klimatizaci, kterou oceníte obzvlášť v letních měsících.

V Kodecaru se můžete spolehnout i na to, že pro vás zajistíme individuální financování, které ušijeme na míru přesně podle vašich potřeb. Přijďte se k nám osobně podívat na tyto vozy a objednejte si testovací jízdu, na které si vyzkoušíte, jak vám sedí.

Kontaktujte naše Business Centrum na businesscenter.prodejce@kodecar.cz nebo se podívejte na skladové vozy CITROËN Jumper.

Přišel Vám článek užitečný?