Recenze

Celkové hodnocení

5 hvězd: 277 x
Created with Sketch.
4 hvězdy: 27 x
Created with Sketch. Created with Sketch.
3 hvězdy: 3 x
Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
2 hvězdy: 0 x
Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
1 hvězda: 5 x
Jak nás hodnotíte? Přesvědčte se sami, že spokojenost vás, našich zákazníků, je ve všech salonech Kodecar na prvním místě. Na této stránce uvádíme všechny recenze, které na různých internetových stránkách a sociálních sítích obdržíme. Nic nemažeme, nic nepřepisujeme. Přesvědčivé, že?
Seřadit dle:
Od nejnovější
Dle počtu hvězd
Od nejstarších
Od nejnovější
Zobrazit pouze recenze s textem:
Kamil Z.
13.11.2017 - Citroën Advisor

Dobrý den,chci za firmu KZŠ-ENERGO poděkovat za ochotu a profesionální přístup při koupi nového vozu,vše proběhlo hladce a dle našich představ.

Jindra Gebara
07.11.2017 - Firmy.cz

Poskytované služby zaměstnanci firmy na úseku prodeje, na úseku výkupu vozidla na protiúčet, jakož i zajištění registrací a předání vozidla, považuji za velice kvalitní profesionální týmovou práci. Pozornost věnovaná zájemci a následně kupujícímu je mimořádně vstřícná a přitom neobtěžující. JG

Karel Kilián
04.11.2017 - Firmy.cz

Půl hodiny před zavíračkou jsme dojeli s autem, kterému nešel otevřít kufr, nicméně auto ho „vidělo“ jako otevřený a odmítalo se zamknout. Přijímací technik velice ochotně udělal vše pro to, aby nám pomohl, což se mu také nakonec povedlo. Zachránil nám tak výlet, který by se s autem, jež nelze zamknout, určitě nekonal. Děkujeme moc!

Pavel Kasperčík
02.11.2017 - Firmy.cz

Spokojenost veliká s Kodecarem vyniká. Rychlý servis, profi přístup

Miroslav Janků
25.10.2017 - Firmy.cz

Přístup v servise na jedničku, vždy s úsměvem, rychlost a velmi dobrá práce. Vysoce profesionální přístup zejména technika pana Hájka, který byť je mnohdy v časové tísni věnuje všechen čas právě zákazníkovi.

Ondřej Vavroš
25.10.2017 - Firmy.cz

S Kodecarem jsem velmi spokojený. Ujala se mne paní Filipová, která je velmi vstřícná a sympatická. Koupě a předání vozu proběhlo rychle.

Stanislav Pyš
18.10.2017 - Firmy.cz

Naprostá spokojenost. Po návštěvě několika prodejců vozů různých značek, jsme nakonec koupili „Elišku“ z Kodecaru. Děkuji p. Blaščákovi za jeho ochotu, profesionalitu (a trpělivost) při výběru nového auta. Mohu jen doporučit!

Luděk Březina
17.10.2017 - Firmy.cz

Děkujeme za velice příjemný přístup společnosti KODECAR při výběru auta.Jsme velice spokojeni,mohu jen doporučit,děkujeme.Jsme spokojeni jak s vozidlem,tak s přístupem prodávajícího.

Ladislav Matušík
17.10.2017 - Firmy.cz

Děkuji za velmi laskavý a vstřícný přístup při prodeji a předávce vozidla Mitsubischi ASX p.Filipové Ivaně.

Zdeňka Sosnová
21.09.2017 - Firmy.cz

Hodnotím perfektní přístup prodejce p. Literáka. Děkuji za profesionální přístup a ochotu.

Jiří Žabenský
11.09.2017 - Firmy.cz

Velká spokojenost ,perfektní přístup p.Filipové.Doporučuji při případné koupi vozu obrátit na p. Filipovou.

Karel Štverka
06.09.2017 - Firmy.cz

Děkujeme za velmi ochotný a profesionální přístup paní Ivaně Filipové při výběru a koupi auta u firmy Kodecar. Mohu jen doporučit

Tom Hanák
01.09.2017 - Firmy.cz

Příkladný přístup. Ochota a snaha p. Blaščáka řešit konkrétní situaci k naší spokojenosti – profesionální přístup. Nabídka vozů pro zkušební jízdu – na rozdíl od jiných prodejců jsme mohli hned absolvovat jízdu modelem vozu, který jsme chtěli. Musím jen doporučit.

Alexander Kadár
23.08.2017

Dobrý den, děkujeme paní Ivaně Filipové za nábídku a následně nákup nového automobilu. Profesionalita, ochota, lidský přístup.

Tomáě Havelka
22.08.2017 - Firmy.cz

Děkuji společnosti KODECAR a obzvláště panu Literákovi při výběru a nákupu nového auta. Mohu jen doporučit ;].

Jiří Nahodil
21.08.2017 - Firmy.cz

Pro auto jsem si do Kodecaru přijel z PRG. Přístup prodejců (především paní Filipové) je 100% profesionální a nad míru i o chotný. Mohu jen vřele doporučit

Lenka Melicharová
17.08.2017 - Firmy.cz

V červenci jsem si u vás zakoupila vůz Mazda CX 3 a byla jsem velmi spokojená s prací a ochotou pana Literáka. Všem doporučuji.Děkuji

Filip Radkovský
07.08.2017 - Firmy.cz

Zakoupení nového vozu Citroen Cactus jsem úplně neplánoval, ale po představení, zkušební jízdě a možnosti konfigurace včetně variability vzhledu jsem zcela podlehl. Komunikace s panem M. Blaščákem byla perfektní. Vřele doporučuji!

Pavel Knapek
03.08.2017 - Firmy.cz

Pořizovali jsme vůz Citroen Berlingo na operační leasing. Oceňuji vstřícný a profesionální přístup během celého procesu od prvního kontaktu, sepsání smluv až po předání vozu. V podstatě jsem nemusel nic řešit, vše bylo zajištěno ze strany prodejců, zejména p. Blaščáka. Zvláště mne překvapilo, že na rozdíl od ostatních dealerů v Ostravě mají v Kodecaru vozy specifikace pro operační leasing do týdne k dispozici. Doporučuji.

Jiří Hirka
02.08.2017 - Firmy.cz

Firma, která plně odpovídá mým představám. Vstřícné a plně profesionální jednání. Seriózní a rychlý přístup k zákazníkům. Vedoucí pobočky pan Landiga i přes svou plnou vytíženost se aktivně zajímá o spokojenost zákazníků. Plně doporučuji všem, kteří chtějí odcházet spokojeni

Petr Babinec
27.07.2017 - Firmy.cz

Děkuji společnosti KODECAR a obzvláště panu Literákovi za ochotu a vstřícnost, kterou projevili při výběru a nákupu nového auta.

Lukáš Šoltys
04.07.2017 - Firmy.cz

Naprosta spokojenost, dve ojetiny koupene,jedna prodana. Kdyby takhle fungoval cely trh s ojetinami, hned by se vsem kupujicim ulevilo. Doporucuji!!!

Jana Vnenk
04.07.2017 - Firmy.cz

Ráda bych touto cestou vyjádřila obrovské díky panu Literákovi, který byl velice ochotný, vstřícný, neváhal kvůli nám zůstat v práci přesčas a díky němu a práci celého týmu jsme si domů odvezli naše nové autíčko. Děkujeme

Jaromír Gombita
08.06.2017 - Firmy.cz

Chci tímto srdečně poděkovat pracovníkům firmy Kodecar, Ostrava-Poruba, Spol.s r.o.,za vstřícnost pří výběru vozů v této firmě. Profesionální vystupování ve všech směrech, které je pro mne velice důležité při výběru vozů.Tak si já představuji v dnešní době péči o zákazníky. S pozdravem překrásného dne Jaromír Gombita

Vladimír Polák
26.05.2017 - Firmy.cz

Chci tímto srdečně poděkovat pracovníkům firmy Kodecar, Ostrava-Poruba, Spol.s r.o., za všechny jmenovitě přejímacímu technikovi panu Jiřímu Šefčíkovi, za příkladný postup opravy mého vozidla Mazda CX7, za vstřícné jednání a volbu časového sledu, který vyhovoval mně jako zákazníkovi a umožnil dodržení termínu plánované cesty s opraveným vozidlem. S pozdravem Ing. Vladimír Polák

Luděk Naivert
28.04.2017 - Firmy.cz

V případě, že nekupujete auto, v případě, že nepřicházíte se zakázkou, která vynese společnosti velké peníze, tak jste pro ně otravující prvek, který dostane najevo, že je nemáte otravovat. Tak si tato firma představuje v dnešní době péči o zákazníky. A neváhají vás ani zesměšnit. Kodecar, nikdy více. Škoda, že nejde dát žádnou hvězdičku.

Ludvík Puczok
27.04.2017 - Firmy.cz

Chci poděkovat prodejci p.Literákovi,za mimořádnou vstřícnost v souvislosti s nákupem vozu zn.Mitsubishi ASX.Jsem spokojen L.Puczok

Tom Kautský
09.03.2017 - Firmy.cz

Chtěl bych poděkovat kolektivu KODECAR Ostrava a zvláště pak panu Landigovi, paní Krčkové a panu Literákovi, za vstřícnost při koupi vozu Mazda 3 z nabídky ojetých vozů. Vůz mě byl předveden, byla mě umožněna prohlídka na dílně a samozřejmostí byla i zkušební jízda. Všechny administrativní záležitosti byly vzorně zajištěny a vůz byl v den prodeje připraven na prodejně, jako by se jednalo o prodej nového vozu. Tomáš Kautský

Karel Kilián
04.11.2017 - Google Recenze

Dnes jsme se po poledni chystali s manželkou a kamarádkou na výlet, nicméně plány nám překazil kufr našeho Citroenu C5. Nešel otevřít a auto ho hlásilo jako otevřený, takže nebylo možné ho zamknout. A to je docela fatální problém. Podívali jsme se na Google a zjistili, že Kodecar v Porubě má v sobotu otevřeno do 13:00.
Dojeli jsme pouhou půlhodinu před „zavíračkou“. Když jsem přijímacímu technikovi vylíčil svůj problém a jeho naléhavost, ochotně se šel na auto podívat. Pak ho připojil na diagnostiku, zjistil, co bylo potřeba a následně přes zadní sedačky úspěšně otevřel. Ukázalo se, že závada byla mou chybou – do zámku se mi „povedlo“ zavřít kus obalu od kapesního nože.
Ačkoli jsme dosud nebyli stálými zákazníky, slyšel jsme v minulosti na tuto firmu několik pochval. A za sebe je mohu jen potvrdit – přijímací technik byl nesmírně ochotný, ač měl mít za chvilku „padla“, udělal vše, co bylo v jeho silách a zachránil nám tak výlet. Za to jsme jemu osobně velice vděční – užili jsme si díky tomu skvělou sobotu, což by s autem, které nebylo možné zamknout, určitě nešlo. Musím říci, že v mých očích to na tuto značku vrhlo velmi pozitivní pohled. Děkuji za příjemný lidský přístup!

Luděk Březina
03.11.2017 - Google Recenze

U Kodecaru jsme koupili ojetý vůz, jsme velmi spokojeni. Obchod byl velmi rychlý,jednání s prodejci bylo příjemné, jsou to profíci. Všem mohu jen doporučit.

Milan Tučapský
30.10.2017 - Google Recenze

Jsem velmi spokojen s krátkou dobou provedení-opravy plastového nárazníku i části blatníku,maximální ochota,profesionalita,vstřícnost,proto doporučuji všem,pan Šefčík -taktéž profesionál…děkuji všem z Kodecaru MUDr Milan Tučapský

Ondra Vavroš
25.10.2017 - Google Recenze

S Kodecarem jsem velmi spokojený. Ujala se mne paní Filipová, která je velmi vstřícná a sympatická. Koupě a předání vozu proběhlo rychle

Lubor Kozlík
23.10.2017 - Google Recenze
Servis aut – servisní technici vždy ochotni a vstřícní. během cca 5 let, kdy využívám servis Kodecar jsem se nesetkal s negativním přístupem zaměstnanců a to se týká nejen techniků, ale i mechaniků.
Prodej aut – prodejci jsou vždy ochotní podat veškeré informace a v případě zaneprázdnění velice slušnou formou nabídnou buď jiného kolegu, nebo občerstvení po dobu čekání. (vaří tam výborné kafe).
Roman Szarzec
23.10.2017 - Google Recenze
Naprosto fantastický a profesionální přístup všech lidí, se kterým jsem se v této firmé setkal. Servisuji zde auto cca tři roky a mám ty nejlepší zkušenosti jak pro standardních prohlídkách tak hlavně při řešení neočekávaných událostí po havárii a s tím spojené opravy a likvidace škody. Tady patří velký dík panu Šefčíkovi. Vždy profesionálně a tychle odvedena práce ještě v předstihu. Kdo chce kupovat nový vůz a pak mít profesionální poprodejní služby je Kodecar opravdu skvělá volba. Mám s čím srovnávat a jsou best.
Standa Pyš
11.10.2017 - Google Recenze

Spokojenost.

Babora Sládková
23.09.2017 - Google Recenze
Chtela bych podekovat panu Literakovi za profesionalni,vstricny a velmi ochotny pristup. Krasna auta a prijemny personal. Maximalni spokojenost se sluzbami i pristupem.
Zdeňka Klečková
03.09.2017 - Google Recenze
Profesionální, příjemné a vstřícné jednání. Oceňuji přístup a pomoc při řešení škody s nabouranou mazdou i kompletní servis při koupi nového vozu. Doporučuji.
Tom Hanák
01.09.2017 - Google Recenze
Ochota, snaha o řešení situace ve prospěch zákazníka. Rychlé reagování a odpovídání na veškeré dotazy. Dobrá nabídka vozů ke zkušebním jízdám. Profesionální přístup p. Blaščáka. Určitě doporučuji.
Martina Ambrožová
29.08.2017 - Google Recenze
Chtěla bych poděkovat spol.Kodecar za zcela profesionální a vstřícný přístup při nákupu nového auta. Komunikace a následné zajištění všech dokumentů byly bez chyby, stejně jako předání vozu. Díky zejména p.Blaščákovi, se kterým jsem jednala především. Mohu jen doporučit.
Zbyněk Složil
24.08.2017 - Google Recenze
Velice seriozní prodejce vozů, vše vysvětlí a nabídné možnosti financovaní. Příjemní lidé i přístup k návštěvníkům.
Tomáš Havelka
22.08.2017 - Google Recenze
Děkuji společnosti KODECAR a obzvláště panu Literákovi při výběru a nákupu nového auta. Mohu jen doporučit ;].
Fany
19.08.2017 - Google Recenze
Profesionální a milý přístup, přistupují ke každému zákazníkovi individuálně, vše ochotně a trpělivě vysvětlí a hlavně-ani na vteřinu jsme neměli pocit,že jsme do čehokoliv „tlačení „:-)
Taťána Kulová
14.08.2017 - Google Recenze

S nákupem nového vozu jsme byli nadmíru spokojeni. Zejména chválím vystupování a profesionalitu pana Blaščáka, který přátelsky a velmi ochotně odpověděl na všechny dotazy. Osobního přístupu si vždy velmi vážím.

Pavel Knapek
10.08.2017 - Google Recenze

Pořizovali jsme vůz Citroen Berlingo na operační leasing. Oceňuji vstřícný a profesionální přístup během celého procesu od prvního kontaktu, sepsání smluv až po předání vozu. V podstatě jsem nemusel nic řešit, vše bylo zajištěno ze strany prodejců, zejména p. Blaščáka. Zvláště mne překvapilo, že na rozdíl od ostatních dealerů v Ostravě mají v Kodecaru vozy specifikace pro operační leasing do týdne k dispozici. Doporučuji.

Jiri Hirka
09.08.2017 - Google Recenze

Firma, která plně odpovídá mým představám. Vstřícné a plně profesionální jednání. Seriózní a rychlý přístup k zákazníkům. Vedoucí pobočky i přes svou plnou vytíženost se aktivně zajímá o spokojenost zákazníků. Plně doporučuji všem, kteří chtějí odcházet spokojeni.

Kamila Lukasíková
08.08.2017 - Google Recenze

Velmi příjemné a profesionální jednání, vždy se snaží vstřícně najít nejlepší řešení. Doporučuji 🙂

Tomas Krydl
07.08.2017 - Google Recenze

Málo prodejců a tím pádem špatný přístup k zákazníkům. Nedoporučuji.
P.S.
Hned po zveřejnění recenze mi volal manažer, jak to muže napravit. No mne už zklamali, ale pokud budou mít více lidi, kteří se o vás budou moci postarat a poskytnou vám dostatek fundovaných informací a kvalitní zákaznický servis, můžou mít další zákazníci z nákupu auta nejen radost, ale i zážitek.

Jiří Vonšík
04.08.2017 - Google Recenze

Vstřícné jednání celého personálu, odborníci na svém místě 🙂

lukas soltys
14.07.2017 - Google Recenze

Uz vicekrat naprosta spokojenost

Sanace Zdiva
13.07.2017 - Google Recenze

Pro koupi nového vozidla jsme se rozhodli před 6-ti lety u firmy Kodecar Ostrava a udělali jsme velmi dobře. Po celou dobu záruky automobilu jsme neměli sebemenší problém, i co se týče prohlídek a servisu. Velmi příjemný osobní přístup, vstřícné jednání, příjemné prostředí autosalonu. Nedávno jsem řešila opravu vozidla hrazenou z havarijního pojištění. Oprava byla provedena v rekordním čase – 3 dnů od nahlášení nehody, servis vše vyřídil s pojišťovnou, jednoduše řečeno – profesionální přístup ve všech směrech. Firmu Kodecar Ostrava mohu jen DOPORUČIT !!! Zuzana Birkášová – spokojený zákazník

Lucie Houthoofdtová
14.06.2017 - Google Recenze

Jsem ráda v rodině KODECAR, všude panuje osobní přístup. Mazda CX3, tedy dva dny nová „Maruška“, je opravdu velká kočka a doplnila naší smečku. Vzbuzuje a šíří emoce! Je rychlá, ale se všemi bezpečnostními prvky taky pořád monitoruje okolí. KODO design je čistý, fakt šmrncovní. Jinba Ittai – spojení mezi koněm a jezdcem, tohle podstatné funguje = vzácná synergie. Přeji všem hodně šťastných kilometrů a děkuji za evoluci v jízdě životem:)

Ales Jancar
11.04.2017 - Google Recenze

Jen nejlepší zkušenosti

Miroslav Dvořák
08.03.2017 - Google Recenze

Bezvadná obsluha, rychlé jednání, obrovský výběr aut

Patrik Urban
13.02.2017 - Google Recenze

Na aute som potreboval skontrolovat stav chladiaceho okruhu, aj pre plny harmonogram, mi auto do dna bolo spravene, ktomu cena prekvapila.

Markéta Gramesová
11.02.2017 - Google Recenze

Dobře vyškolení prodejci, delší čekací doby na auto.

Petr Haas
14.12.2016 - Google Recenze

Profesionální přístup, příjemní lidé, služby na vysoké úrovni, výborná káva. Doporučuji.

Jaroslav Smutník
13.12.2016 - Google Recenze

Profesionálny prístup, rýchlosť a veľká spokojnosť. Môžem len odporučiť!

Jan Tesarčík
14.11.2016 - Google Recenze

Velmi profesionalni pristup, alespon z meho pohledu hodnotim takto servis. Krásný salon (Mitsubishi, Citroen a Mazda), vstricny personal! Doporucuji!

dalibor velfl
11.11.2016 - Google Recenze

Super rychlý servis.Příjemný personál.

Tomas Kwolek
10.11.2016 - Google Recenze

Profi obsluha. Dobry servis Mitsubishi.

Radek Lefenda
06.10.2016 - Google Recenze
Super
Jiří Nahodil
14.09.2017 - Google Recenze

Maximální profesionalita a maximální ochota vyhovět přání klienta

Ladislav Vosáhlo
14.09.2017 - Google Recenze

AROGANTNI PRISTUP KE KLIENTUM. Radim, bezte jinam!!!

Nechapu jak nekdo muze dat 5*, protoze mam z tohoto autosalonu prisernou zkusenost.

Kdyz uz jdu koupit auto za 500K, tak by to chtelo od jednoho obchodnika z teto firmy mene arogance (budu-li citovat: „Pokud chcete slevu tak si bezte do Opelu, tam Vam ji daji“ a po tydnu nasledny telefon od stejneho prodejce: „Tak jak jste se rozhodl? Vezmete si to auto? „). Bohuzel pro tuto firmu, kazda akce ma reakci a tim je:
-4 Lide z Hradce Kralove
-Stejna zkusenost s aroganci prodejce
-Auto koupeno u Auto Louda Pardubice
-reference na tuto prodejnu, viz tento komentar

Takze ve zkratce. Pokud chcete misto, kde si Vas budou vazit tak pravdepodone kdekoliv jen ne tady.

Aleš Pospíšil
11.08.2017 - Google Recenze

Super

Jan Pospíšil
10.08.2017 - Google Recenze

Perfektní služby, ochota a spolehlivost. Vstřícný a hlavně lidský personál.

Petr Verner
14.06.2017 - Google Recenze

Milujeme to tu!

Hloušek Antonín
12.06.2017 - Google Recenze

NAPROSTÁ SPOKOJENOST. PŘÍJEMNÍ LIDÉ .MŮJ SPACE STAR BUDE JEZDIT DÁL 🙂

Patrik Rejmont
14.04.2017 - Google Recenze

Service quality, versatility.

Stefan Cingel
14.03.2017 - Google Recenze

Dobrý

Subrt Libor
14.12.2016 - Google Recenze

Solidní firma

Martin Černín
14.11.2017 - Google Recenze

Mazda

lubicakupkova
24.10.2017 - Najisto.cz

Velká spokojenost s personálem kodecaru obvzlast a paní Krckovou která se nám maximálně věnovala při koupi vozu. Děkuji Kupková

veronika.platosova
24.09.2017 - Najisto.cz

Maximální spokojenost,profesionální přístup. Jmenovitě p.Landiga a jeho kolegové. Mohu jen doporučit. Jan Stanek

von1
04.07.2017 - Najisto.cz

Profíci.cz

Zdeněk K.
08.11.2017 - Citroen Advisor

Perfektní přístup, perfektní komunikace. Za sebe mohu jen doporučit na 100%

Jindřich G.
07.11.2017 - Citroen Advisor

Poskytované služby zaměstnanci firmy na úseku prodeje, na úseku výkupu vozidla na protiúčet, jakož i zajištění registrací a předání vozidla, považuji za velice kvalitní profesionální týmovou práci. Pozornost věnovaná zájemci a následně kupujícímu je mimořádně vstřícná a přitom neobtěžující.

Josef Z.
31.10.2017 - Citroen Advisor

Vůz jsem objevil na internetu a hned se mi zalíbil. Proto jsem navštívil autosalón, kde se mi ihned věnoval zaměstnanec p. Miroslav Blaščák. Ochotně a profesionálně předvedl vystavený vůz C3. Vysvětlil všechny možnosti ohledně prodeje vozu. Předání vozu proběhlo velmi dobře s osobním přístupem včetně vyřízení úvěru a vystavení kupní smlouvy. Určitě můžu každému doporučit tento autosalón Kodecar bez výhrad.

Karel M.
18.10.2017 - Citroen Advisor

Jsem velmi spokojený. Od prvního kontaktu až po převzetí vozu, vše na 100%. Pan Blaščák je profík.

Jan C.
16.10.2017 - Citroen Advisor

Profesionální přístup. Hned se mi začali věnovat. Při zájmu o auto mi bylo všechno co umí předvedeno a nabídnuta zkušební jizda. Při koupi a předávání vozu opět znovu předvedení a hlubší seznámení s vozem. Prostě vi co prodávají.

Halina N.
16.10.2017 - Citroen Advisor

Profesionální a vstřícný přístup zaměstnanců, příjemné prostředí, spokojenost. Nelze nic vytknout, určitě doporučím dál.

Stanislav P.
12.10.2017 - Citroen Advisor

Spokojenost od nabídnutí kávy až po výběr auta. Profesionální jednání od prvního okamžiku, co jsme vstoupili do autosalónu. I proto máme Citroën „Elišku“.

Martina Š.
09.10.2017 - Citroen Advisor

Vůz jsme objevili na internetu. I přesto že jsme nebyli domluveni na předváděcí jízdě, ihned se nás v Kodecaru ujali profesionálním přístupem. Pan Miroslav Blaščák se kterým jsme jednali, zodpověděl všechny naše dotazy a vyšel nám se vším vstříc, má velmi ochotný a profesionální přístup. Děkujeme jak panu Blaščákovi tak celému týmu z Kodecaru.

Ivona Č.
03.10.2017 - Citroen Advisor

Vše proběhlo v nejlepším pořádku, maximálni spokojenost.

Renáta N.
19.09.2017 - Citroen Advisor

Po najetí 200 000 km ve voze C3 jsem opět zakoupila C3 a opět v KODECARU.

Tomáš H.
01.09.2017 - Citroen Advisor

Maximální spokojenost po všech stránkách. Profesionální přístup p. Blaščáka. Vždy rychle reagoval a odpovídal na veškeré dotazy. Určitě a bez obav doporučuji.

Karel H.
31.08.2017 - Citroen Advisor

Vůz jsem objevil na internetu. Pana Miroslav Blaščák domluvil předvádějící jízdu a hned ten den jsme podepsali smlouvu. Jeho přístup je velmi vstřícný a profesionální. Služby Kodecaru můžu každému doporučit.

Martina A.
29.08.2017 - Citroen Advisor

Spokojenost, profesionální a vstřícný přístup zaměstnanců, příjemné prostředí. Není nic, co bych vytkla a určitě doporučím dál.

Libor M.
15.08.2017 - Citroen Advisor

Dodání nového Spacetourera proběhlo v mojí plné spokojenosti ještě před smluveným termínem.Pan Blaščák je odborník na svém místě, co slíbil, to udělal , je ochotný a velice vstřícný prodejce.

Filip R.
07.08.2017 - Citroen Advisor

Přístup pana Miroslava Blaščáka je velmi vstřícný, profesionální a o nabízených vozech má přehled a zodpoví ochotně veškeré dotazy. Nový vůz jsme dostali včas, plně připraven k odvozu bez dalších odkladů. Služby Kodecaru hodnotím velmi kladně.

Tereza T.
04.08.2017 - Citroen Advisor

Velká spokojenost se všemi službami, na čem jsme se dohodli, to platilo. Profesionální přístup prodejce pana Blaščáka.

Lucie T.
03.08.2017 - Citroen Advisor

S celkovym procesem s koupí auta jsem byla maximálně spokojená. prodejce se kterým jsem koupi vozu řešila mi vyšel ve vsem vstříc.příští koupi vozu budeme určitě realizovat a prodejci v Ostravě-Porubě.

Pavel K.
03.08.2017 - Citroen Advisor

Pořizovali jsme vůz Citroen Berlingo na operační leasing. Oceňuji vstřícný a profesionální přístup během celého procesu od prvního kontaktu, sepsání smluv až po předání vozu. V podstatě jsem nemusel nic řešit, vše bylo zajištěno ze strany prodejců, zejména p. Blaščáka. Zvláště mne překvapilo, že na rozdíl od ostatních dealerů v Ostravě mají v Kodecaru vozy specifikace pro operační leasing do týdne k dispozici. Doporučuji.

Tomáš N.
03.08.2017 - Citroen Advisor

Spokojen velmi.100%přístup p.Blaštáka.Co víci povědět-vřele můžu doporučit všem budoucím majitelům vozidel firmy c-kodecar

Miloslav M.
27.07.2017 - Citroen Advisor

Naprostá spokojenost s přístupem a poskytovanými službami.Velmi vstřícný personál.

Martin P.
22.07.2017 - Citroen Advisor

Po velké spokojenosti s nákupem vozu pro svou ženu u Kodecar jsem opět po půl roce oslovil pana Blaščáka. A opět nezklamal. Tentokrát jsem zvolil Picasso Grand C4. Po dokonalém představení vozu a projížďce v něm jsem neodolal a vůz objednal. Předávka proběhla opět nad očekávání dobře, doporučuji pana Blaščáka už proto, že dokáže velmi dobře zaučit na všechny funkce vozu, je velmi ochotný a prozákaznický. Firmě Kodecar přeji, aby jí tento způsob práce se zákazníky vydržel co nejdéle.

David G.
21.07.2017 - Citroen Advisor

Nadmíru spokojen. Perfektně seznámen s novým vozem. Skvělý osobní přístup prodejce Miroslava Blaščáka.

Pavel Ř.
11.07.2017 - Citroen Advisor

S celkovým přístupem při jednání o koupi nového vozu jsem byl velice spokojen

Jaroslav H.
02.07.2017 - Citroen Advisor

+

Petra J.
08.06.2017 - Citroen Advisor

Rychlí, přesní. Spokojená jsem jak s prodejci, tak se servisem.

Rostislav Š.
14.05.2017 - Citroen Advisor

Jsme velmi spokojeni z pristupem ( p.J.Karola ),sice nemame uvadet jmena zamestnancu,ale to jinak nejde,velmi vstricny pristup,trpelivost a profesionalita,jedine muzeme doporucit.
Dukazem toho je,ze jsme se sli jen tak podivat,a odchazeli jsme ze sepsanou smlouvou 🙂

Martin P.
11.05.2017 - Citroen Advisor

Společnost Kodecar jsem pro svůj nákup nového vozu využil poprvé a byl jsem naprosto nadšený. Obzvláště profesionální přístup prodejce byl skvělý, s takovým super přístupem jsem se ještě nesetkal. Za dva roky si objednávám nový vůz a má volba padne jednoznačně opět na Kodecar. Vyzkoušejte a nebudete litovat a stejně jako já se zde budete vždy rádi vracet. Doporučuji všem svým známým a přátelům.

Ondřej T.
05.05.2017 - Citroen Advisor

Velmi vstřícný a profesionální přístup pana M.Blaščáka po celou dobu jednání, k výběru vozu, prodeji, financování a rovněž vyčerpávající informace při předvedení vozu v den předání.

Martin K.
23.04.2017 - Citroen Advisor

Perfektní průběh předání vozu. Domluven a dodržen čas, odborné předvedení vozu, vysvětlení technických pojmů apod.. Naprostá spokojenost.

Karel J.
21.04.2017 - Citroen Advisor

Kvalitní a profesionální přístup při vyřizování všech formalit při koupi nového vozu.

Jaroslav P.
15.04.2017 - Citroen Advisor

Velmi dobrý a profesionální přístup prodejce p.Jiřího Karola jak v průběhu výběru nového vozu, tak i při samotném prodeji. Mimo jiné také oceňuji řadu praktických rad a doporučení pro provozování vozidla.

Totéž se týká i jeho kolegině,která zprostředkovala výkup ojetého vozu na protiúčet.Mohu jen doporučit

Martin V.
14.04.2017 - Citroen Advisor

Zcela nový vůz jsem si kupoval poprvé, ale věřím, že vše proběhlo tak, jak by mělo, k oboustranné spokojenosti. Myslím, že prodejce můžu doporučit všem, jenž zvažují nákup nového vozu z nabídky této prodejny. A je zde opravdu z čeho vybírat.
Doufám, že stejně jako jsem spokojen s přístupem prodejce při nákupu vozu, budu spokojen v budoucnu i se servisem.

Tomáš Š.
28.03.2017 - Citroen Advisor

Jako nový majitel vozidla Citroen Grand C4 Picasso bych rád poděkoval panu Blaščákovi za jeho vysoce profesionální a velmi vstřícný přístup po celou dobu jednání, po kterou poskytl veškeré informace k prodeji vozidla, jeho výbavě a doplňků s možností financování vozidla. V den předání to byl doslova koncert předvedení vozidla s vyčerpávajícími informacemi.

Ladislav L.
13.03.2017 - Citroen Advisor

Profesionální přístup, vstřícné jednání, výborná podpora i po zaplacení 🙂

Petr K.
27.02.2017 - Citroen Advisor

Pořídili jme do rodiny již druhého citrónka, je to červené C3 Picasso. Prodejce p.Blaščák který s námi obchod organizoval je profesionál. Oceňuji velmi dobrý osobní přístup, jednání na úrovni, skvělé kafíčko a hlavně vše proběhlo rychle a dle mých požadavků a přání jak při volbě financování tak při výběrů doplňků na daný vůz. Kodecar můžu jen doporučit.

Pavel R.
20.02.2017 - Citroen Advisor

Koupi vozu citroen C4 prodejcem p.Blaščákem, profesionalita, velmi dobrý osobní přístup, jednání na vysoké úrovni a hlavně vše dle mých požadavků a přání jak při volbě financování tak při výběrů doplňků na daný vůz. Praktická doporučení, která mě nenapadla a jsou dnes pro mě přínosem. Předání vozu, kdy p.Blaščák mi věnoval čas a vůz se mnou probral do nejmenších detailů. Děkuji jemu a celému Kodecaru Poruba za přípravu vozu a celkové služby, které jsou na vysoké úrovni. Děkuji za „citronka“ C4.

Jiří T.
19.02.2017 - Citroen Advisor

Jsem velice spokojený

Vojtěch G.
15.02.2017 - Citroen Advisor

Vstřícné a ochotné jednání s komplexními informacemi.

Břetislav P.
19.01.2017 - Citroen Advisor

Perfektní a profesionální přístup všech zúčastněných, při koupi mého nového vozu. Mohu vřele doporučit.

Petr B.
17.01.2017 - Citroen Advisor

Příjemný a profesionální přístup.

Pavel P.
17.01.2017 - Citroen Advisor

Když je velmi dobry není co psát.Vše proběhlo velmi profesionálně.To jsem kupoval už šestý nový vůz.

Pavel S.
17.01.2017 - Citroen Advisor

Již deset let jsem zákazníkem firmy Kodecar Ostrava. Když jsem se rozhodoval o koupi nového vozu , zvítězil opět Citroen od firmy Kodecar Ostrava. Pracovnici firmy opět prokázali , při procesu odkoupení starého a prodeji nového vozu, svou vysokou profesionalitu. Za tento přístup jím ještě jednou děkuji.

Květoslava P.
27.12.2016 - Citroen Advisor

Tohoto prodejce jsem si vybrala podle recenzí a udělala jsem dobře. Výborný kolektiv Kodecaru, přístup k zákazníkovi na jedničku, prodejce dobře poradil jak s vybavením vozu, tak s optimálním financováním i pojištěním. Koupě nového vozu je docela stresová záležitost, nejsou to rohlíky, ale v Kodecaru jsem se cítila jako v bavlnce.

Zdeňka D.
27.12.2016 - Citroen Advisor

Velmi spokojen

Ivo H.
07.12.2016 - Citroen Advisor

Naprosto perfektní služby a přístup k zákazníkům.

Pavel Š.
01.12.2016 - Citroen Advisor

Dnes jsme koupili nový vůz, s přístupem jsme byli velice spokojeni a jen můžeme doporučit, ochota, vstřícnost celého týmu lidí.

Václav J.
23.11.2016 - Citroen Advisor

Velké poděkování celému týmu Kodecaru! Při zakoupení ojetého vozu VW golf plus. Nadstandartní služba, profesionální přístup, vstřícnost, ochota a komunikace s prodejci na jedničku. Doporučuji všem, kteří zvažují koupi automobilu!
Václav J.

Daniel S.
07.11.2016 - Citroen Advisor

S celým průběhem koupě, včetně vykoupení původního vozu jsem byl naprosto spokojen. Tohoto prodejce mohu jen doporučit.

Lucie S.
21.10.2016 - Citroen Advisor

S prodejem vozu v prodejně Kodecar jsem byli velmi spokojeni. Prodejce nám vše vysvětlil a předvedl a jeho přístup byl velmi profesionální. V této prodejně jsme nikdy předtím nebyli, ale už teď víme, že se tam budeme rádi vracet. Rádi by jsme jmenovitě pochválili pana Karolu co se týče nového vozu a také slečnu Hrčkovou s odkupem našeho starého vozu. Tato prodejna si zaslouží naše doporučení i dalším zákazníkům. Děkuji Stachovi

Miloslav P.
16.10.2016 - Citroen Advisor

Velmi dobrý a profesionální přístup prodejce jak v průběhu výběru nového vozu, tak i při samotném prodeji. Mimo jiné také oceňuji řadu praktických rad a doporučení pro provozování vozidla.

Totéž se týká i pracovníka zprostředkovávajícího nákup ojetého vozu na protiúčet.

Bronislav Ž.
12.10.2016 - Citroen Advisor

Chtěl bych poděkovat za vstřícný a profesionální přístup při prodeji nového vozidla.Velmi kladně hodnotím pana M.Blaščáka za odborné předání a zaškolení na novém voze.

Jiří Š.
01.09.2016 - Citroen Advisor

Maximální spokojenost, vstřícný a profesionální přístup. Perfektní jednání.

Martin T.
11.07.2016 - Citroen Advisor

S poskytnutými službami jsem byl velice spokojen, s chováním prodejce taky. Mohu jen doporučit.

Petr Š.
28.06.2016 - Citroen Advisor

Jsem téměř maximálně spokojen. Původně jsme si vyčlenili dva dny na výběr nového vozu, objíždění různých salónů a zkušební jízdy, ale nakonec jsme po 10 minutách v kodecaru (který jsme navštívili jako první) podepsali smlouvu na nového kaktuska, kterého se po prvních ujetých 500 kilometrech stále nemůžeme nabažit. Prostřední skvělé, přístup moc fajn, jediné malé bezvýznamné minus za neúplně dokonalou znalost příslušenství k našemu modelu, což se snažím přisoudit ne zcela běžně prodávanému typu

Milan P.
04.05.2016 - Citroen Advisor

Profesionální přístup, velká spokojenost…

Vlastimil B.
01.05.2016 - Citroen Advisor

Příjemný a profesionální přístup.Velká spokojenost

Drahomír S.
27.04.2016 - Citroen Advisor

Velmi spokojen.

Lukas H.
03.04.2017 - Citroen Advisor

Při prvním kontaktu s naším budoucím vozem nám bylo jasné, že je nám šitý na míru a mile nás překvapila vstřícnost prodejce a jeho profesionální a korektní jednání.

Kateřina P.
17.03.2016 - Citroen Advisor

Zaměstnanci měli velmi prozákaznický přístup, byli profesionální. Vše proběhlo dle předem avizovaného harmonogramu.

Pavel Ř.
26.02.2016 - Citroen Advisor

.

Ladislav N.
24.02.2016 - Citroen Advisor

Se službou prodejního místa jsem spokojen, vše proběhlo bez problémů

Zdeněk M.
28.05.2017 - Citroen Advisor

Garanční prohlídka proběhla bez jakýhkoliv problému v předem domluveném čase.
Velmi oceňuji, možnost si donést svůj materiál, což velmi razantně snížilo cenu celé prohlídky.
Profi jednání a komunikace zaměstnance, který měl celou prohlídku na starost.
Jediné mínus by asi bylo, že už při čekání na opravu neposkytují občerstvení …?
Celkově jsem tedy velmi spokojen a určitě doporučuji všem případným zájemcům o jejich služby.

Miroslav F.
12.05.2017 - Citroen Advisor

Spokojenost.

Dana T.
13.04.2017 - Citroen Advisor

Vynikající servis a péče o zákazníka.

Miroslav F.
24.03.2017 - Citroen Advisor

Vše proběhlo k plné spokojenosti.

Miroslav F.
16.03.2017 - Citroen Advisor

Vše v pořádku

Martin M.
24.02.2017 - Citroen Advisor

Profi přístup a příjemné jednání. Kvalitně odvedená práce.

Daniel R.
22.02.2017 - Citroen Advisor

První servisní prohlídka provedena profesionálně, při předání vozidla předán také protokol o provedených úkonech. Vyřešen také drobný problém s vrzáním. Zatím jsem s tímto servisem velmi spokojen.

Jiří .
26.01.2017 - Citroen Advisor

Velice korektní a profesionální přístup. Všichni zaměstnanci příjemní a ochotní.

Tomáš B.
19.10.2017 - Citroen Advisor

Profesionální přístup servisu, vždy jsem maximálně spokojen s provedenými zásahy. Mohu jenom doporučit.

Michaela B.
11.10.2016 - Citroen Advisor

Se servisními službami jsem byla velmi spokojena, oprava proběhla v termínu dle domluvy. Profesionální přístup zaměstnanců, kteří mi vše vysvětlili a popsali. Příjemné zázemí, ochotní zaměstnanci.

Zdeněk Kubánek
10.11.2017 - Google Recenze

100% spokojenost ve všech směrech, vřele doporučuji

Jarda SL.
17.11.2017 - Google Recenze

Asi bych rozdělil služby na prodej vozů kde shledávám výrazne nedostatky z hlediska přesných pravdivých informací pri prodeji vozu a servis ,který je výborný a zcela bez problémů,fungující nad rámec svých povinnosti.

Jan Burián
17.10.2017 - Google Recenze

Inteligentní prodejci …

Pavel Sladký
24.11.2017 - Google Recenze

U firmy KODECAR pořízeno nové BERLINGO, pro které se vyplatilo přijet 70 km. Staré auto vykoupili a mohl jsem odjet novým. Seriozní a ochotný přístup prodejce pana Karoly.

David Google
24.11.2017 - Google Recenze

Škodu na vozidle vyřídili velmi rychle. Servisní technik byl velice vstřícný a ochotný. Příjemné překvapení při předání vozidla bylo kompletní vyčištění vozidla. Firmu KODECAR můžeme jen doporučit

Tomáš Starý
27.11.2017 - Google recenze

Ochotný personál. Spokojenost

Sillet Group
27.11.2017 - Google Recenze

Doporučuji pro nákup nového vozu a paní Filipové děkuji za profesionální přístup.

Martin Šrom
27.11.2017 - Google Recenze

Profesionální a korektní přístup všech, zvláště paní Filipové, staré auto bylo velmi solidně vykoupeno a s novým jsme odjeli!

Marcel Urban
23.12.2017 - Google Recenze

Dneska v sobotu jsem potreboval vymenit zlomeny zamek u ridice bylo uz dost hodin asi 12:00 hod. Obtelefonoval jsem snad patnact autoservisu az jsem zavolal sem do Kodecaru a k memu prekvapeni me vzali i kdyz bylo tolik hodin a nejspis tu delaji drazsi auta a opravy tak byli v pohode i s mou felicii (-: ted tu sedim davam si skvele kafco. Muzu jim jen podekovat byli tady ochotni a rychli no co si muzu u autoservisu vice prat (-:. Tak jim tady za to dekuji jinak bych musel nechat auto pred barakem odemknute .

Věra Gavorova
23.12.2017 - Google Recenze

Problém vyřešen na miste a hned..Moc děkuji.

Kámen Kámen
27.12.2017 - Google Recenze

Auto jsem objednal právě zde, i přes obrovskou porci ujetých km. Jeli jsme Přes celou republiku pro naše nové auto. A stálo to za to. Naprosto suprové ceny nových vozidel, špičkový, profesionální a velmi vstřícný přístup k zákazníkovi. Staré vozidlo vykoupili za dobrou cenu a tak se ještě více snížila cena nového vozu. Stálo to za to si udělat výlet do Ostravy. Protože lepší jednání jsem ještě nikde nezažil, než právě v Kodecar Ostravě. Všem doporučuji! ?☺️

Radim Vaclavik
27.12.2017 - Google Recenze

Snaživý přístup.

Peter Š
28.12.2017 - Google Recenze

Jsem velmi spokojen. Doporučuji

Dalibor Knittel
29.12.2017 - Google Recenze

V Kodecaru zakoupeno čtvrté auto, poprvé Mazda. Služby jako vždy perfektní, Mazda skvělá!

Daniel Dobeš
19.01.2018 - Google Recenze

Velmi příjemné jednání. Oceňuji profi přístup paní Filipové. Pokud patříte mezi fanoušky značky Mazda, pak je pro Vás Kodecar jasná volba! 🙂 Upřímně doporučuji právě tento autosalon!

Iva Strachotová
22.11.2017 - Google Recenze

Rozumné ceny a příjemní lidé s normálním lidským přístupem. Servisu jsme zde roky a absolutní spokojenost.

Josef Glogar
17.01.2018 - Google Recenze

Jen male nedorozumění, jinak v pohodě

Milan Holaň
02.02.2018 - Google Recenze

Děkujeme paní Ivaně Filipové za velice profesionální a vstřícný přístup
při koupi a předání vozidla ASX Mitsubishi. Byli jsme velice spokojeni a
můžeme ji vřele doporučit. Manželé Holaňovi

Dušan Zabloudil
05.02.2018 - Google Recenze

Profesionální přístup k zákazníkovi pana Literáka a pana Pudla jsem ocenil při koupi nového auta a vykoupení starého. Vřele doporučuji všem, kteří uvažují o koupi auta, obrátit se na pracovníky Kodecaru Ostrava. Přeji všem pracovníkům mnoho úspěchu v pracovní činnosti a taktéž v osobním životě.

Peter O
06.02.2018 - Google Recenze

Naprosto fantastický a profesionálni přístup p.Ivany Filipové,která se nás ujala při koupi a předáni vozu Mitsubishi Eclipse Cross.Maximálni spokojenost se službami i přistupem děkujem.Manželé Ostrákovi

Martin Gurican
07.02.2018 - Google Recenze

Fajne

Ingrid Majerová
08.02.2018 - Google Recenze

Absolutní spokojenost 🖒

Radka Jakšová
19.02.2018 - Google Recenze

Maximální spokojenost po všech stránkách. Děkuji paní Veronice Tomáškové a paní Ivaně Filipové za veškerou péči, ochotu, rychlost v komunikaci a za profesionální a přitom lidské jednání…

Marcel Ludva
20.02.2018 - Google Recenze

Profesionálové v komunikaci, v jednání a v přístupu od prvního kontaktu, objednání až k dodání nového Mitsubishi. Když jsem uvažoval o novém SUV, dal jsem na recenze a vyjádření spokojených zákazníků a zvolil jsem Kodecar. Osobně jsem jednal s paní Filipovou. Od objednávky do dodání to byl jenom měsíc a červený Micík EC se přidal do naší stáje.

Milada Knězů
21.02.2018 - Google Recenze

Chtěla bych poděkovat celému týmu Kodecar za profesionální přístup při výběru nového auta.

Ales Dachovsky
05.02.2018 - Google Recenze

Dobry servis ,jen malo vybavene prostory pro zakazniky.

Jiří Jelen
28.02.2018 - Google Recenze

Příjemné a moderní prostředí , fajn personál.

Zdeněk Kubánek
08.11.2017 - Firmy.cz

Vřele doporučuji tento salón. Komunikace špičková jak ze strany p. Blaščáka, skterým jsem byl v hlavním kontaktu, tak i ostatních pracovníků.

kamlerova
08.11.2017 - Firmy.cz

Děkuji za profesionální přístup prodejců autosalonu Kodecar v Porubě, osobně paní Ivaně Filipové. Při náhodné návštěvě mého rodného města jsem si koupila auto a to díky nenucenému , příjemnému a profesionálnímu přístupu prodejce. Paní Filipová nás prostě svezla a o autě nám popovídala. Za týden jsem se pro Mazdu CX3 prostě musela vrátit 🙂 Jitka Kamlerová

dzin cz
08.11.2017 - Firmy.cz

Děkuji za profesionální,vstřícný a ochotný přístup v Kodecaru Ostrava-Poruba při koupi auta a to hlavně p.Blaščák.Takhle kdyby se chovali všude tak by to bylo perfektní.

Roman
17.11.2017 - Firmy.cz

Pokud hledáte profesionální a přátelský přístup při nákupu nového vozidla, tak doporučuji Kodecar v Porubě. S paní Filipovou se skvěle jednalo. S takovým vstřícným přístupem jsme se v konkurenčních autosalonech nesetkali. Děkujeme!

petr sedlacek
22.11.2017 - Firmy.cz

Servisuji tam svou Mazdu , protože oceňuji jejich profesionální a přátelský přístup. Příjmací technik pan Konečný je velmi vstřícný a své práci rozumí a tak nemám strach jim svěřit své auto. Mohu jen doporučit.

david malik
27.11.2017 - Firmy.cz

Doporučuji pro nákup nového vozu a paní Filipové děkuji za profesionální jednání.

STANISLAV PRCHAL RIKO
16.12.2017 - Firmy.cz

Vážení, rád bych Vám touto cestou poděkoval za uvedení mého havarovaného automobilu MAZDA CX3 zpět do provozu a za skvěle odvedenou práci. Zejména bych velice rád, vyzvedl jméno přijímacího technika pana Jiřího Šefčíka, jeho profesionální přístup, vše zákazníkovi řádně vysvětlit, opravdu skvělá spolupráce. Milé překvapení na mě čekalo při převzetí opraveného automobilu, bylo umyto a uvnitř vyčištěno. Dnes vím, že se budu rád vracet do dané společnosti, mohu všem opravdu jen doporučit. S.Prchal

marihrdl
24.01.2018 - Firmy.cz

Velmi si ceníme vysoké profesionality i osobního přístupu technika servisu pana Šefčíka. S opravou vozidla Mazda CX 5 jsme nadmíru spokojeni a velmi kladně hodnotíme i rychlost a kvalitu provedení opravy, včetně korespondence s pojišťovnou (7 kalendářních dnů od převzetí vozu). Současně děkujeme i zaměstnancům servisu.

miroslava hornickova
09.02.2018 - Firmy.cz

8 2 2018 jsme převzali Mazdu CX 5 2500cm benzín prodejce p Ondřej Literák vše předvedl k plné spokojenosti je to po citroen c3 druhý vuz od pana Literáka za nás 5 hvězdiček Miroslava Horníčková s.r.o. Poruba souhlasím s vložením recenze na stránky Kodecar děkuji Horníček

karel muron
27.02.2018 - Firmy.cz

Dne 26.2.2008 jsem navštívil tuto firmu za účelem koupě vozu Mazda CX 3. Byl jsem velice překvapeny s přístupem a profesionality pí Ivany Filipové za mě 5 hvězdiček kdyby bylo možné tak dám 10 hvězdiček.

O Golis
01.03.2018 - Firmy.cz

Vozidlo koupeno v kodecar Ostrava, domluva a objednáni vozu včetně veškerého příslušenství proběhla na jedničku s hvězdičkou. Špičkové služby.Pan prodejce Miroslav Blaščák nejlepší prodejce a hlavně ferový a přesný.

Radim V.
14.11.2017 - Citroën Advisor

Velmi vstřícný a profesionální přístup prodejce p. Blaščáka. Rychlé a pohodové jednání, vzorné předvedení a předání auta.

Zdeněk O.
22.11.2017 - Citroën Advisor

Perfektní profesní přístup, perfektní a vynikající komunikace. Za sebe mohu jen doporučit na 100%

Alena Ž.
02.01.2018 - Citroën Advisor

Velká spokojenost od první návštěvy přes předvedení vozu až po převzetí. Děkuji.

Milan K.
13.02.2018 - Citroën Advisor

Příjemní a vstřícní prodejci .

Ondřej G.
01.03.2018 - Citroën Advisor

Vozidlo koupeno v kodecar Ostrava, domluva a objednáni vozu včetně veškerého příslušenství proběhla na jedničku s hvězdičkou. Špičkové služby Děkuji Golis

Ivana H.
05.03.2018 - Citroën Advisor

Velmi profesionální a zároveň lidský přístup – od představení vozu, přes zkušební jízdu, až po seznámení s ovládacími prvky nového vozu a jeho předání.

Iva Gróffová
06.03.2018 - Google Recenze

Perfektní komunikace, profesionální přístup, časová flexibilita, osobně doporučuji pana Ondřeje Literáka. Profesionál, který poradí ve všech směrech i po koupi vozu v případě potřeby je kdykoli on-line. Děkujme.

MuchinRadek
23.03.2018 - Firmy.cz

Dne 23. března 2018 jsem si zakoupil Mazdu 3 a musím velice poděkovat pí Ivaně Filipové za velice milý a hlavně velice profesionální přístup. Škoda, že je zde jen pět hvězdiček, protože za mě minimálně deset.

Václav Dorazil
01.04.2018 - Firmy.cz

Koupě nového vozu proběhla nad rámec mých představ. Pan Blaščák byl nejen profesionál, ale zároveň měl pochopení pro nepříjemnou situaci, v které jsem se nečekaně ocitl před prodejem mého starého vozu. S autem jsem nad míru spokojen a jsem velice potěšen, že pan Blaščák mi byl ochoten poradit i po několika týdnech od prodeje. Ještě jednou děkuji za skvěle odvedenou práci.

Martin Friedl
04.04.2018 - Firmy.cz

Oprava auta byla provedena rychle, kvalitně, perfektně. Za 20 let, kdy nechávám opravovat auta jsem se dosud s tak profesionálním přístupem nesetkal. Pokud bych mohl dát 6*, tak je máte zcela po právu, mnohokráte děkuji.

Barča B.
18.03.2018 - Citroën Advisor

Vysoká profesionalita, lidský přístup, prodejce věnoval svůj čas všem mým otázkám. Zkušební jízda, výběr vozu, a předání vozu…vše v nadstandardní úrovni.

syrkozbynek
09.04.2018 - Firmy.cz

Zakoupil jsem Mitsubishi asx a v prodejně jsem se setkal s velice příjemným a profesionálním přístupem p.Filopové.Myslím že je to člověk na svém místě.Děkuji

Václav D.
01.04.2018 - Citroën Advisor

Koupě nového vozu proběhla nad rámec mých představ. Pan Blaščák byl nejen profesionál, ale zároveň měl pochopení pro nepříjemnou situaci, v které jsem se nečekaně ocitl před prodejem mého starého vozu. S autem jsem nad míru spokojen a jsem velice potěšen, že pan Blaščák mi byl ochoten poradit i po několika týdnech od prodeje. Ještě jednou děkuji za skvěle odvedenou práci.

Karin Zemankova
12.03.2018 - Google Recenze

Super přístup.

Vladimír Vacek
14.03.2018 - Google Recenze

Takový standardní český prodejce a servis

Odpověď Kodecar.cz

Vladimíre, rozhodně se snažíme být více, než „standardním českým prodejcem a servisem“ 🙂 Můžete být konkrétnější, co vás na návštěvě u nás zklamalo? Slibujeme, že na tom zapracujeme!

Roman Kubeš
30.03.2018 - Google Recenze

V rámci nákupu nového firemního vozidla MAZDA 3 HB jsem velmi ocenil profesionalitu týmu obchodníků firmy KODECAR.

Lukáš Kunc
24.04.2018 - Google Recenze

Na velikosti nezaleži. V konkurenčnim salonu jsem se domluvil na mnohem lepšich podmíkách. V minulosti špatna zkušenost se servisem.

Odpověď Kodecar.cz

Lukáši, děkujeme za recenzi. Můžete nám napsat, klidně do soukromé zprávy na sekretariat@kodecar.cz, v čem spočívaly ony mnohem lepší podmínky? Rádi se ze svých chyb poučíme, chceme nabízet ty nejlepší služby 🙂

Radovan Mikulík
25.04.2018 - Google Recenze

Absolutní spokojenost, perfektní komunikace, profesionální přístup paní I. Filipové je to člověk na správném místě. Koupili jsme Mazdu CX 3 a jsme nadmíru spokojení. Byli jsme i v Mazdě Halfar Dolní Benešov, kde jsme se setkali taky s příjemným personálem ale vrátili jsme se k paní Ivaně Filipové. Moc děkujeme za vstřícný přístup. Mikulík Radovan

Radovan 21.
25.04.2018 - Firmy.cz

Absolutní spokojenost, perfektní komunikace, profesionální přístup paní I. Filipové je to člověk na správném místě. Koupili jsme Mazdu CX 3 a jsme nadmíru spokojení. Byli jsme i v Mazdě Halfar Dolní Benešov, kde jsme se setkali taky s příjemným personálem ale vrátili jsme se k paní Ivaně Filipové. Moc děkujeme za vstřícný přístup. Mikulík Radovan

Petra G
30.04.2018 - Google Recenze

Chtěla bych touto cestou poděkovat týmu pracovníků Kodecaru v Ostravě Porubě za profesionální přístup , vstřícnost a ochotu při koupi nového vozu Mazda cx3. Panu Landigovi za skvělé doporučení při výběru auta, se kterým jsem nadmíru spokojená, paní Tomáškové za velmi milý, ochotný a osobní přístup, panu Šebkovi taktéž , navíc i za trpělivost při vyřizování mého leasingu a panu Literákovi za vyčerpávající informace při předávání vozu. Děkuji.

Svatopluk Kunčický
08.05.2018 - Firmy.cz

“pak poznáte ty pravé profesionály, kteří dovedou udělat z nemožného možné , z předlouhých dodacích lhůt, kratší, vykoupit stávající vůz na protiúčet za cenu pro obě strany příjemnou, to vše v jednání oboustranně férovém, to je úroveň obchodníků počátku 21 století, doufám , že to tak zůstane v obdobném trendu i po zakoupení vozu, servisování a případném dalším vrácení se ke značce za několik let. Děkuji předem!”

Petr Pavlinek
09.05.2018 - Firmy.cz

Do salónu jsme se přijeli podívat na Mazdy. Výhledově jsme uvažovali o koupi. První nezávazná návštěva, první zkušenost. První kontakt s paní Filipovou. Její profesionální a současně lidský přístup a velmi příjemné nenásilné jednání nás přimělo dohodnout zkušební jízdu a do 2 týdnů jsme měli nové auto. S komplexním servisem ze strany paní Filipové: pojištění, značky, tričko 🙂 Perfektní orientace na zákazníka bez ohledu na „pracovní dobu“. Perfektní, je příjemné se nechat hýčkat… Děkujeme.

Pavel Olšovský
12.05.2018 - Google Recenze

Jednoduše perfektní! Perfektní komunikace, perfektní ochota, perfektní servis, perfektní prodej, perfektní řešení dotazů, perfektní vystupování! Perfektní prodejce paní Ivana Filipová! Jestliže chcete koupit auto v Ostravě, ptejte se po této paní a budete více než spokojení… Pomůže, poradí, dá vám dobrou nabídku a navíc, budete si připadat jako VIP! Jestli existuje perfektní prodejce, tak je to paní Filipová! P.S. Už mám své autíčko: Mitsubishi Lancer:-)

Pavel Olsovsky
12.05.2018 - Firmy.cz

Jednoduše perfektní! Perfektní komunikace, perfektní ochota, perfektní servis, perfektní prodej, perfektní řešení dotazů, perfektní vystupování! Perfektní prodejce paní Ivana Filipová! Jestliže chcete koupit auto, ptejte se po této paní a budete více než spokojení… Pomůže, poradí, dá vám dobrou nabídku a navíc, budete si připadat jako VIP! Jestli existuje perfektní prodejce, tak je to paní Filipová! P.S. Už mám své autíčko: Mitsubishi Lancer:-)

Porgymudr Slezak
14.05.2018 - Firmy.cz

V současnosti jsem již majitelem čtvrtého vozu Mitsubishi, které jsem zakoupil v Kodecaru – Ostrava, takže mohu z dlouholetých kontaktů objektivně zhodnotit úroveň poskytovaných služeb. Především bych vyzvednul profesionální, korektní a příjemné jednání se všemi pracovníky firmy po celou dobu našich kontaktů. Při nákupu posledního vozu chci především poděkovat paní Filipové za profesionální , příjemné a vstřícné jednání. Je radost být klientem všech pracovníků Kodecaru .

Odpověď Kodecar.cz

Filipe,

má vaše hodnocení nějaký důvod? V opačném případě prosíme o odstranění této špatné recenze.

Děkujeme za zpětnou vazbu,

tým Kodecar

Tony Tylšar
19.05.2018 - Google Recenze

Super služby děkuji T.

Václav Maněna
10.04.2018 - Google Recenze

Profesionální a ochotný personál.

Petr Hlobil
28.04.2018 - Google Recenze

Prijemny pristup k zakaznikovi

Jiri Pink 23
22.05.2018 - Firmy.cz

Hodnotím pozitivně. Veškeré služby spojené ve věci koupě nové Mazdy od začátku až do konce byly naprosto v pořádku. Celkově sympaticky působící team lidí:-)

tomas pribyl
09.06.2018 - Google recenze

Super servis, super přístup

Bachar Hanna
14.06.2018 - Google Recenze

Výborný servis, ochotný personál, služby na velké úrovni

Petr Palickaa
13.06.2018 - Firmy.cz

Jsem maximálně spokojen, s profesionálním a zároveň lidským přístupem. Děkuji za pozitivní zkušenost. Petr P.