Jarní výprodej skladových užitkových vozů Citroën se skladovým bonusem až 70 000,- Kč

Jarní výprodej skladových užitkových vozů Citroën se skladovým bonusem až 70 000,- Kč

x
Jsme partnery Srdce na kolečkách 2018

Jsme partnery Srdce na kolečkách 2018

2 minuty čtení, Naposledy aktualizováno: 20. 10. 2019


 

Již tento pátek proběhne na porubské Hlavní třídě charitativní závod „Srdce na kolečkách„. Jedná se o jízdu na bruslích, skateboardech, koloběžkách nebo čemkoliv dalším, co má kolečka na okruhu po porubské hlavní ulici. Okruh má dohromady 3 kilometry a kromě toho, že je akce pro dobrou věc, se také soutěží o umístění v jednotlivých kategoriích:

  • ženy 15 – x let    
  • muži 15 – x let    
  • děti do 9 let        
  • děti 10 – 14 let
  • týmy 4 – x let

 

U trati potkáte i náš tým! Budeme vystavovat vozy Citroën C4 Cactus, Mazdu CX-5 a Mitsubishi Eclipse Cross. Vozy si samozřejmě můžete prohlédnout zvenku i zevnitř a doptat se na všechny potřebné informace našich prodejců.

Proč se účastníme?

Akce má dobročinný rozměr, tentokrát se vybírají peníze pro Matyho Mentlíka.

 

 

Tenhle donedávna zcela zdravý a sportující chlapec prožil velkou životní změnu, když znenadání uprostřed prázdnin loňského roku zkolaboval. Diagnóza v nemocnici zněla primární nádor levé plíce „Ewingův sarkom Like“ ve 4.stádiu s infiltrací pohrudnice a metastází na bránici. Po operaci, při které Matymu odebrali celou plíci, následovala náročná několikakolová chemoterapie a rehabilitace ochrnuté nohy, kterou Maty přestal cítit kvůli komplikaci s anestetiky. V současnosti jsou ale prognózy dobré, zhoubné buňky ustupují a nohu se podařilo zrehabilitovat.

Protože nás příběh Matyho chytil za srdce, rozhodli jsme se mu pomoci finančně. Na konci charitativního závodu věnujeme nadaci Swanky šek na 20.000 Kč.

Kompletní informace o akci i o Matym najdete na www.srdcenakoleckach.cz.

Přijďte v hojném počtu a podpořte svým startem dobrou věc!

Přišel Vám článek užitečný?