Jarní výprodej skladových užitkových vozů Citroën se skladovým bonusem až 70 000,- Kč

Jarní výprodej skladových užitkových vozů Citroën se skladovým bonusem až 70 000,- Kč

x

Mazda CX-60

Crafted in Japan

Zcela nová Mazda CX-60, vyrobená našimi mistry designu v Japonsku, představuje vše, co jsme za posledních 100 let zapracovali do naší DNA. Nová robustní architektura je vybavena pohonem všech kol pro dosud nevídaný sportovní charakter a celou řadou nových technologií zaměřených na řidiče. Objevte v on-line showroomu vytříbenou eleganci, která odráží naše jedinečné japonské dědictví.

Zcela nová Mazda CX-60 je naším prvním modelem dostupným jako plug-in hybrid. Nabízí vše, co se týká výkonu, dojezdu a spotřeby paliva. Kromě klidu, který vám přinese jízda v autě s nižším dopadem na životní prostředí, vás jistě potěší i to, že na baterii je poskytována 6letá záruka.

Hybridní pohonná jednotka

Nová úsporná Mazda CX-60 je vybavena zážehovým motorem, elektromotorem a akumulátorem s šestiletou zárukou. Dokáže vyvinout rychlost až 140 km/h s nulovými emisemi a ujet až 60 km v plně elektrickém režimu. Se zážehovým a elektrickým motorem dohromady dosahuje kombinovaného výkonu přes 300 koní.

Nová vznětová výkonná jednotka

Vybrat si můžete řadový šestiválec 3.3 e-Skyactiv D naftový motor. Poskytuje dokonalou rovnováhu mezi nízkými vibracemi, kterými jsou řadové motory známé, spolu s nízkými emisemi a vynikající spotřebou paliva a zároveň poskytuje silný točivý moment, který je zřetelně cítit i při rychlosti.

Technologie zaměřené na řidiče – 5 režimů Mi Drive

Mi-DRIVE je zkrácený výraz pro systém Mazda Intelligent Drive Select, jenž umožňuje řidičům přepínat mezi pěti režimy: Normal, Sport, Off-road, Towing a EV. Ať už se svým SUV vyzvedáváte děti nebo jedete do svého oblíbeného horského střediska, na zcela novou Mazdu CX-60 se můžete vždy spolehnout.

Nová osmistupňová automatická převodovka nabízí plynulejší zrychlení i nižší emise a dá vám pocit, že se po silnici příjemně vznášíte. Točivý moment se přenáší přímo z motoru, takže Mazda CX-60 působí jako vůz s manuální převodovkou, ale s hladším a citlivějším řazením.

Tato pokročilá technologie stabilizace vozidla Mazda je zcela unikátní a poskytuje řidičům lepší spojení s vozovkou. Plně karoserie Mazdy CX-60 se přizpůsobuje různým brzdným a zvedacím silám a je pro cestující přirozenější, zejména při vysokých rychlostech, ostrých zatáčkách a náročných površích.

Zcela nová Mazda CX-60 je navržena tak, aby ve všech možných situacích působila jako nástroj, který je dokonale propojen s řidičem. Například náš systém ADAS rozpozná jednotlivé řidiče a automaticky nastaví sedadlo a zrcátka do optimalizovaných pozic, aby byl řidič vždy v centru veškerého dění.

Požitek z jízdy

U Mazdy Jinba Ittai znamená jednotu řidiče a vozu. Když se posadíte dovnitř, okamžitě se cítíte pohodlně – téměř jako kdyby vůz byl prodloužením vašeho těla. Je to jedinečný požitek z jízdy, který je intuitivní a povzbuzující zároveň. Zcela nová Mazda CX-60 však povyšuje Jinba Ittai na úplně novou úroveň. Jak říká vedoucí programu Yoshiyuki Wada: „Je to auto, které budete chtít řídit navždy.“

Za volantem zcela nové Mazdy CX-60 vás okamžitě nadchne elegantní a zároveň odvážná jízda. Naši japonští mistři Takumi dělají vše pro to, aby vytvořili dokonalý zážitek na silnici. Proto vám naše interiéry nabízejí více prostoru, vše je v dosahu a orientuje se na vás jako na řidiče.

4 verze výbav

Mazda CX-60 nabízí již v základní verzi Prime-line nabízí širokou škálu atraktivních prvků například bezdrátový systém Apple CarPlay a Android Auto, dvouzónovou klimatizací a asistenční navigací. Příjemný interiér je navíc podpořen mnoha bezpečnostními prvky, které vám zajistí pohodlí – od sledování mrtvých úhlů, přes parkovací senzory až po systém SCBS pro prevenci čelního nárazu.

Kdykoli budete chtít vybočit ze zajetých kolejí, zcela nová Mazda CX-60 vám to umožní. Pro sportovní jízdu v náročném terénu stačí přepnout na režim Off-Road. Chcete najít vzrušující cestu, na které vyzkoušíte schopnosti svého SUV? Žádný problém. Součástí každé úrovně výbavy je navigační systém.

2″ dotykový displej na středovém panelu umožňuje snadný přístup ke všem oblíbeným aplikacím. Bezdrátové funkce Apple CarPlay a Android Auto umožňují telefonování a přístup k nejrůznějším druhům zábavy prostřednictvím telefonu.