Jarní výprodej skladových užitkových vozů Citroën se skladovým bonusem až 70 000,- Kč

Jarní výprodej skladových užitkových vozů Citroën se skladovým bonusem až 70 000,- Kč

x

Mitsubishi Space Star

ATRAKTIVNÍ SPORTOVNÍ DESIGN

Kompletní přepracování vozu, které navazuje na filozofii „Dynamic shield“ proměnilo Space Star v elegantní, na pohled dynamický malý vůz se sebejistějším postojem, který si však zachoval rozměry potřebné k agilnímu pohybu ve městě.

Dynamický štít, postavený na stejné koncepci jako u modelů ASX a L200, zcela změnil přední partii vozu před A-sloupkem (kapota, blatníky, nárazník, maska chladiče, soustava světel) a propůjčil mu rysy dynamiky, robustnosti a kvalitního dílenského zpracování.

Nový, výrazný, sportovní design přední i zadní části vozu, luxusnější a kvalitnější provedení interiéru včetně čalounění a dekorů, nové bezpečnostní systémy, nízká spotřeba paliva a provozní náklady, nový propracovaný multimediální systém SDA 3 a typická japonská spolehlivost. To vše a mnohem více přináší nový Space Star.

PROČ ZVOLIT PRÁVĚ SPACE STAR?

Hledáte nový impuls do vašeho života? Potřebujete novou dynamiku, sebejistotu a neustálý příděl zábavy? Líbí se vám stylová krása? Užijte si moderní sportovní design, vynikající bezpečnost a množství inteligentních funkcí. To vše skvěle nakombinované s dobrou ekonomikou provozu a příkladnou kvalitou zpracování. Snadno si tak vychutnáte nekonečné obzory všech aktivit.

  • ATRAKTIVNÍ SPORTOVNÍ DESIGN
  • VYSOKÁ BEZPEČNOST – 6 AIRBAGŮ
  • VELKORYSÝ PROSTORNÝ INTERIÉR
  • NOVÝ MULTIMEDIÁLNÍ SYSTÉM SDA 3
  • ÚSPORNÉ MOTORY 1.0 A 1.2 MIVEC
  • AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA INVECS-III CVT
  • NÍZKÁ SPOTŘEBA JEN 4,5 L
  • ZÁRUKA 5 LET

MŮJ SPACE STAR, MŮJ PROSTOR

Objevte nečekaný prostor a přátelské objetí interiéru, který je stejně vzrušující jako samotný design karoserie. Pohodlné sedačky září na dotek příjemnými kvalitními materiály a svou konturou doplňují moderní technologické prvky v interiéru stejně tak, jako zbrusu nový systém Smartphone‑link Display Audio. Ihned si zamilujete jeho vytříbený styl a komfort přinášející nový rozměr vaší každodenní jízdy.

HOSPODÁRNOST NA PRVNÍM MÍSTĚ

Space Star poskytuje zákazníkům mobilitu s nízkými dopady na životní prostředí, ať už jde o spotřebu paliva nebo emise CO2 a opírá se o filozofii „Hospodárnost na prvním místě“, která zahrnuje dokonalejší aerodynamiku a promyšlenou strategii snižování hmotnosti vozu za použití vysokopevnostní oceli, jehož výsledkem je nízká provozní hmotnost.

Třešničkou na dortu je pak nový multimediální systém SDA 3 se 7palcovým dotykovým displejem nabízející konektivitu s mobilními telefony, zadní parkovací kamera a maximální bezpečí se šesti airbagy již v základu.

SKVĚLÉ JÍZDNÍ VLASTNOSTI A VYSPĚLÉ TECHNOLOGIE

Díky solidním jízdním výkonům a nízké spotřebě je každá jízda s Mitsubishi Space Star radostí. Ať dojíždíte do práce, zařizujete nákupy ve městě nebo cestujete po venkově, vždy si vychutnáte mimořádně stabilní a dynamické jízdní chování, rychlou akceleraci na každý váš pokyn nebo agilní ovládání, díky němuž je parkování nebo projíždění ostrých zatáček skutečně hračkou.

ŠPIČKOVÁ BEZPEČNOST

Nezáleží na tom, jestli najedete jen deset kilometrů týdně nebo třeba desetinásobek – bezpečnost je prioritou každého z nás; a je to také oblast, ve které Space Star vyniká. Systém ABS přináší několik chytrých funkcí. Systém elektronického přerozdělování brzdné síly EBD automaticky reguluje brzdný účinek přenášený na jednotlivá kola v závislosti na rozložení hmotnosti. Filosofie „přehlasování plynového pedálu“ automaticky upřednostní brzdy před plynovým pedálem v případě, že byste oba pedály omylem sešlápli současně; brzdový asistent v nouzových situacích zesílí brzdný účinek, zatímco signalizace nouzového zastavení automaticky rozbliká dvojnásobnou rychlostí výstražná světla s cílem upozornit řidiče v okolí. Pokud by náhodou došlo na nejhorší, cestující chrání celkem 6 airbagů: čelní, boční a hlavové airbagy. Mimořádně robustní karoserie z vysokopevnostní oceli pohlcuje a rozptyluje energii nárazu ze všech směrů.

MOTORY S TECHNOLOGIÍ MIVEC

Nový Space Star nabízí nové vysoce hospodárné a lehké benzínové tříválce 1,0 a 1,2 využívající technologie proměnného časování ventilů MIVEC. Stejně tak jako systém Auto Stop&Go. Tyto úsporné motory spolupracují s neméně úspornou novou 5st. převodovkou nebo automatickou převodovkou s proměnlivým převodem INVECS-III CVT.

Funkce vypínání motoru AS&G snižuje spotřebu paliva a emise CO2 tím, že automaticky vypíná pohonnou jednotku při zastavení vozu, např. při čekání na semaforech. Motor se pak spouští sám v okamžiku, kdy sundáte nohu z brzdového pedálu (verze s převodovkou CVT) nebo kdy sešlápnete spojkový pedál (verze s manuální převodovkou).