Jarní výprodej skladových užitkových vozů Citroën se skladovým bonusem až 70 000,- Kč

Jarní výprodej skladových užitkových vozů Citroën se skladovým bonusem až 70 000,- Kč

x

DS7 Crossback E-Tense

Plug-in Hybrid 4×4

E-TENSE PLUG-IN HYBRID

Prodloužení dojezdu s funkcí BRAKE

Zkušenosti značky DS získané na závodních okruzích Formule E přináší své ovoce: DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 je vybavený funkcí BRAKE, která zajišťuje rekuperaci energie při brzdění a zpomalování a významně tak prodlužuje dojezd vozu.

Používání elektrického režimu s funkcí E-SAVE

Funkce E-SAVE vám zajistí dostatečnou rezervu energie, abyste mohli posledních 10 až 20 kilometrů přejít do plně elektrického režimu bez emisí skleníkových plynů či jiných škodlivin. Ve městě se tak můžete bez omezení pohybovat i v nízkoemisních zónách.

U nabíjecí stanice nebo z domova za 1 hod 45 min

Na plnou kapacitu nabijete baterii ve voze DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 nabíječkou 6,6 kW za 1 hod 45 min ze speciální nabíjecí stanice 32 A, z klasické domácí sítě 8 A pak za 8 hodin.

DESIGN A TECHNOLOGIE

Unikátní interiér zasvěcený vašemu komfortu

V interiéru DS 7 CROSSBACK se objevují unikátní prvky: tradiční gilošování ‘Clous de Paris’, hodiny B.R.M R180 nebo perličkové prošívání.

Smyslové zážitky umocňují i dva 12” displeje. Na mapě, která se zobrazuje na velkém dotykovém displeji vozu DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4, se objevuje dojezd vozu v elektrickém režimu i rozmístění nabíjecích stanic.

CHARISMATICKÝ A VYTŘÍBENÝ

Plug-in hybridní verze 4×4 E-Tense si zachovává výraznou identitu vozu DS 7 CROSSBACK. Nadto se vyznačuje exkluzivními designovými prvky, které umocňují její moderní vzhled a vypovídají o výkonnosti vozu.

4×4 PLUG-IN HYBRID

Motor E-TENSE 4×4: hybridní pohon podle DS

Pod kapotou se skrývá benzinový motor 200 k (147 kW) spojený se dvěma elektrickými motory o výkonu 109 k (80 kW) a 8stupňovou převodovkou EAT8. Kumulovaný výkon 300 k s točivým momentem 450 Nm řidič plně ocení v režimu Sport.

V elektrickém režimu s nulovými emisemi má DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 s baterií 13,2 kW/h dojezd 50 km (podle protokolu WLTP, podle NEDC až 60 km). Je to dostatečný dojezd pro vaše každodenní cesty do práce a zpět při rychlosti 135 km/h.
Pokud je baterie vybitá nebo je potřeba větší záběr motoru, přepne se pohon automaticky na spalovací motor.

DS NIGHT VISION: noční vidění

Systém DS NIGHT VISION zaručuje řidiči lepší viditelnost ve tmě. Infračervená kamera umístěná v masce chladiče je schopná zjistit přítomnost chodce nebo zvířete na silnici až do vzdálenosti 100 m, což řidiči umožní na možné nebezpečí zavčas reagovat.

DS ACTIVE LED VISION: vidět a být viděn

Světlomety DS ACTIVE LED VISION, představené poprvé u koncepčního vozu DS E-TENSE, v sobě snoubí eleganci s výkonností. Světelný blok zahrnuje hlavní LED světlomet a tři otočné LED moduly, které se otáčí a naklánějí podle úhlu natočení volantu, rychlosti jízdy a vnějších podmínek, aby viditelnost a osvětlení vozovky byly optimální.

DS LOUNGE: DYNAMICKÝ KOMFORT

Interiér vozu DS 7 CROSSBACK pro vás bude místem klidu a pohody. Technologické inovace a jeho avantgardní koncepce vám nabídnou dosud nepoznanou úroveň komfortu a účinnosti.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION: pružný a citlivý

Kamera se čtyřmi snímači DS ACTIVE SCAN SUSPENSION neustále monitoruje stav vozovky, předvídá její nerovnosti a dokáže je včas vyrovnat.
Systém v reálném čase přenáší zjištěné údaje do řídicí jednotky, která podle nich upravuje nastavení tlumičů na každém kole zvlášť. Výsledný jízdní komfort je bezprecedentní.

HiFi System FOCAL Electra®: dokonale čistý zvuk

Značka FOCAL®, přední francouzský výrobce profesionálních Hi-Fi audiosystémů, se stala výhradním dodavatelem akustické výbavy vozů DS. Prvotřídní Hi-Fi Systém  FOCAL Electra® se 14 reproduktory rozmístěnými v prostoru celé kabiny vám zprostředkuje skutečně unikátní hudební zážitky.

DOPROVODNÉ SLUŽBY PRO MAJITELE VOZŮ DS

S PROGRAMEM ONLY YOU

Only You je exkluzivní program, který se inspiroval vašimi přáními a nabízí řadu individuálních služeb přizpůsobených vašim potřebám. Využijte program na míru pro jedinečný zážitek z vašeho vozu DS. Výhody programu Only You můžete začít bezplatně využívat, pokud se stanete majitelem vozu DS. Služby Only You jsou přímo přístupné prostřednictvím aplikace MyDS nebo na čísle 800 887 711 určeném pro zákazníky DS.

Program Only You zahrnuje následující služby:

  • DS ASSISTANCE – 24 h denně / 7 dní v týdnu
  • DS VALET – služba PICK UP a doručení vozu DS
  • MyDS APP – nepřetržité připojení k vašemu vozu DS
  • DS OSOBNÍ ASISTENT – osobní poradce k vašim službám